Over Flow Jewels

Flow Jewels is een sieradenmerk uit Nederland, ontworpen door Margreet van Delft. Al van jongs af aan heeft Margreet oog voor prachtige kralen en weet ze deze perfect te combineren met bijzondere onderdelen. Door vele aansporingen tot een sieradenlijn startte zij het merk Flow Jewels in januari 2011.

Twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie van Flow Jewels uit, met tussendoor nieuwe toegevoegde items. Er wordt vooral gewerkt met mooie duurzame en natuurlijke materialen zoals natuursteen (w.o. onyx, agaat ), parels en kristal van Swarovski. De metalen onderdelen zijn van edelstaal en goede kwaliteit. Alle sieraden zijn 100% nikkelvrij en worden met de grootste zorg met de hand in Leiden gemaakt.

In de collectie van Flow vind je sieraden waar elke vrouw blij van word, handgemaakt voor de onafhankelijke vrouw met gevoel voor stijl.  Flow Jewels is draagbaar, tijdloos, trendy, duurzaam en tegelijkertijd erg stijlvol. Alles is te combineren, mix en match, stapel en maak laagjes en kom in de juiste FLOW.

Go with Flow!

 

Kijk voor meer informatie op www.flowjewels.nl.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

JEL_1484